POZIV SVIM NAVIJAČIMA

Armada izdala proglas prije nedjeljne utakmice: Očekujemo apsolutnu želju da naša Rijeka dođe do pobjede

Edi Prodan

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

Svi su pozvani kako bi se Rujevica ispunila, kako bi huk s tribina bio ona dodatna prevaga što će ove nedjelje, početak utakmice protiv Slaven Belupa je u 21 sat, pomoći Rijeci kako bi došla do prve pobjedi na domaćem terenu ove, aktualne sezone.



Krenula je totalna animacija cjelokupnog prostora kojim gospodari HNK Rijeka: Viškovo, Kastav, Grobnik, Opatija, Matulji, Lovran, Kirci, Krk, Istrijani, Zamet, Srdoči, Grbci, Turnić, Krnjevo, Kantrida, Škurinje, Drenova, Kozala, Rastočine, Banderovo, Centar, Campetto, Vojak, Vežica…


Svi su pozvani kako bi se Rujevica ispunila, kako bi huk s tribina bio ona dodatna prevaga što će ove nedjelje, početak utakmice protiv Slaven Belupa je u 21 sat, pomoći Rijeci kako bi došla do prve pobjedi na domaćem terenu ove, aktualne sezone.


“Ne brini se moja Rijeko kad ne teče med i mlijeko, mi ćemo te svojom pjesmom bodriti… dok god na terenu vidimo da je igračima stalo, da se bore i kada je situacija izgubljena, dok god poštuju dres koji nose i navijače koji su uz njih!”




– Upravo je to ono što očekujemo u svakoj utakmici, svih 90 minuta. Potpunu predanost, apsolutnu želju da naša Rijeka dođe do pobjede. Sigurni smo da će se takvo zalaganje vratiti na najbolji mogući način.


Vratit će se i svim onima koji vjeruju u Rijeku, na kraju i zajedničkom pjesmom svih tribina, slavljem na kraju utakmice! Uostalom, uvijek smo bili tu kada je bilo najteže i kada je izgledalo da nema izlaza. Da upravo smo tada bili najjači i vratili Rijeku u život. Tko je mislio da će biti lako i da će se kao na video igrici s tri klika pobjeđivati svaku utakmicu, taj s Rijekom nije ništa prošao, istaknuo je Mateo Dejak, glasnogovornik KN Armada.


I potpuno je u pravu. Biti navijačem Rijeke znači ići težim putem, biti slabiji i malobrojniji, a opet doći do pobjede na svim poljima: terenu, ulici, na tribinama…! Biti navijačem Rijeke prije i iznad svega znači biti ponosan i odan, biti karakterno zajedno uz slavne krilatice: “Krepat ma ne molat” i “Sami protiv svih”. Biti navijačem Rijeke znači na tribinama živjeti posebnu emociju, uživati okružen ljudima koji dijele istu strast. Biti navijačem Rijeke znači biti na svim njezinim utakmicama, emocionalno ispunjen do neslućenih granica. Tko to jednom osjeti, više nikad ne propušta.


Utakmicama će na tribinama donijeti još neke poslastice koje će biti poznate upravo onima koji će u nedjelju, večer uoči blagdana Vele Gospe koji karakterizira upravo Rijeku kao jedno od najznačajnijih marijanskih svetišta u ovom dijelu Europe, biti zajedno uz klub koji je mnogo više od sporta i natjecanja samog.