Napadač Benfice

Argentinci prijete Di Mariji i njegovoj obitelji nakon što je izjavio da se želi vratiti u matični klub

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Mediji ne mogu dokučiti koja je motivacija za prijetnje, ali policija ne može odbaciti nijednu potencijalnu liniju istrage



BUENOS AIRES Argentinski napadač Angel Di Maria primio je prijetnje u svojoj obiteljskoj kući na periferiji Rosarija iz kojeg potječe i Lionel Messi, pišu u utorak argentinski mediji.


Poruka koja je ostavljena Di Mariji u ponedjeljak, nakon slične prijetnje koju je prošle godine primio kapetan argentinske reprezentacije Messi, došla je tjedan dana nakon što je Di Maria, koji sada igra za portugalskog prvaka Benficu, rekao da bi želio završiti karijeru u klubu Rosario Central u kojem je igrao u djetinjstvu.


“Reci svom sinu Angelu da se ne vraća u Rosario jer ćemo ubiti člana obitelji”, piše u poruci kako prenosi portal Infobae pozivajući se na policijske izvore.




“Čak vas ni Pullaro neće spasiti”, nastavlja se u prijetnji, misleći na pokrajinskog guvernera Maximiliana Pullara. “Mi ne ostavljamo papirnate bilješke. Za sobom ostavljamo metke i mrtve ljude.”


Mediji ne mogu dokučiti koja je motivacija za prijetnje, ali policija ne može odbaciti nijednu potencijalnu liniju istrage.


Automobil je ostavio natpis s porukom upućenom obitelji Di Maria ispred privatnog kvarta u kojem 36-godišnjak obično boravi, javljaju mediji.


Unatoč tome, Di Maria će startati u utorak u prijateljskoj utakmici protiv Kostarike, rekao je argentinski izbornik Lionel Scaloni.


“Di Maria zna da ima našu punu podršku za sve što treba. Važno je da igra, to će ga malo opustiti”, kazao je Scaloni.


Rosario, jedno od najvećih svjetskih lučkih središta, zahvaćeno je nasiljem i borbama između skupina za krijumčarenje droge kojima odgovara njegov položaj pogodan za transport droge.


Prošle godine, Messi je također primio prijetnje nakon što su neidentificirani napadači napali supermarket u vlasništvu obitelji njegove supruge Antonele Roccuzzo.