Prijateljski ogled

Argentinci bi uskoro mogli srušiti novi rekord, Messi i društvo protiv Jamajke nastavili niz pobjeda

Hina

Leo Messi/Foto REUTERS

Leo Messi/Foto REUTERS

Za Argentinu je ovo 35. utakmica bez poraza, a niz je počela 2019. godine. Rekord još uvijek drži Italija koja je pod vodstvom izbornika Roberta Mancinija bila bez poraza u 37 utakmica



ZAGREB Argentinska nogometna reprezentacija nastavila je niz pobjeda svladavši sinoć u New Jerseyu u prijateljskoj utakmici s 3-0 Jamajku.


Za Argentinu je ovo 35. utakmica bez poraza, a niz je počela 2019. godine. Rekord još uvijek drži Italija koja je pod vodstvom izbornika Roberta Mancinija bila bez poraza u 37 utakmica.


Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi također može pamtiti sinoćnje slavlje svoje reprezentacije jer je za njega to stota pobjeda koju je upisao u dresu argentinske reprezentacije.




On je svoju 100. pobjedu u dresu Argentine obogatio s dva pogotka. Nakon što je ušao u igru u drugom poluvremenu Messi je zabio prvi gol u 86. minuti, a onda dvije minute kasnije i drugi. prvi gol na utakmici za Argentinu zabio je Alvarez u 13. minuti susreta. Sada je Messi već zabio ukupno 90 golova za izabranu vrstu u 164 nastupa za reprezentaciju.


U sinoć odigranim prijateljskim utakmicama Brazil je s visokih 5-1 pobijedio Tunis, a strijelci su bili Raphinha (11, 40), Richarlison (19), Neymar (28, penal) i Pedro (74). Jedini pogodak na utakmici za Tunis postigao je Talbi.