Nogomet

Antonio Mance i Alen Halilović dvostruki strijelci, Ajax i PSV remizirali

Portal Novilist.hr

Antonio Mance u dresu Osijeka/Foto PIXSELL

Antonio Mance u dresu Osijeka/Foto PIXSELL

Zalaegerszeg je u 18. kolu mađarskog prvenstva ugostio MOL Fehervar i upisao pobjedu 3:1. Antonio Mance bio je ključan igrač s dva pogotka



AMSTERDAM U derbiju 20. kola nizozemskog nogometnog prvenstva Ajax i PSV iz Eindhovena su u Amsterdamu igrali 1-1 (1-1) pa je tako gostujući sastav ostao neporažen u ligi.


Ajax je poveo golom Berghuisa (19), a poravnao je De Jong (34). Josip Šutalo odigrao je čitav susret za Ajax kod kojega je Borna Sosa ušao u igru u 28. minuti, dok je Jakov Medić ostao na klupi.


Vodeći PSV sada ima 56 bodova, 13 više uz utakmicu više od drugog Feyenoorda, dok je Ajax šesti sa 35 bodova.




Ranije u subotu je bivši igrač Rijeke Alen Halilović bio dvostruki strijelac u domaćem 3-3 (0-2) remiju Fortune iz Sittarda protiv Heerenveena. Halilović, koji je odigrao čitavu utakmicu, u 60. minuti je iz kaznenog udarca smanjio na 1-2 da bi u 80. pogodio za konačnih 3-3. Bili su to njegovi treći i četvrti pogodak za Fortunu ove sezone.


Zalaegerszeg je u 18. kolu mađarskog prvenstva ugostio MOL Fehervar i upisao pobjedu 3:1. Antonio Mance bio je ključan igrač s dva pogotka.


Riječanin je oba pogotka upisao u prvom poluvremenu, da bi u 73. minuti MOL uspio smanjiti preko Arona Csongvaija. Domaćin je ipak izbjegao dramu u završnici, Yohan Croizet u 86. minuti zabio je za 3:1.