Sportska zabava

ADRIA TOUR Đoković ugostio svjetske tenisače u Beogradu, odigrali nogometnu utakmicu ususret humanitarnom turniru

Portal Novilist.hr

Novak Đoković u nogometnoj akciji/Foto Instagram

Novak Đoković u nogometnoj akciji/Foto Instagram

Novakovu momčad činili su tenisači i bivši nogometaši, pa su se tako na terenu našli i Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Dejan Stanković, Filip Krajinović...



BEOGRAD Ovoga vikenda u Beogradu započinje teniski spektakl “Adria Tour” u organizaciji trenutno najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića. Ususret humanitarnom turniru, Đoković je s tenisačima i ostalim poznatim osobama odigrao nogometnu utakmicu u Beogradu.


Prvu, Novakovu, momčad činili su tenisači i bivši nogometaši, pa su se tako na terenu našli i Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Dejan Stanković, Filip Krajinović… Drugu momčad činili su srpski pjevači i glumci, a pobjedu su odnijeli sportaši (3:2) golovima Džumhura, Krajinovića i Dimitrova.


Foto Instagram

Pobjednička ekipa na čelu s Đokovićem/Foto Instagram


– Htio sam najviše zbog Thiema, Zvereva i Dimitrova ovo organizirati jer su prvi put u Srbiji. Ovo je samo jedna u nizu različitih aktivnosti van terena koju ćemo organizirati da im dočaramo Beograd i cijelu Srbiju. Sutra je službeno otvaranje na kojem ćemo igrati mješovite parove i parove, a bit će i glazbeni program i šetnja Beogradom navečer kako bi gosti mogli upoznati grad – rekao je Novak Đoković nakon nogometne utakmice.




“Adria Tour” doći će i u Hrvatsku, Zadar će biti domaćin turniru od 19. do 21. lipnja.