Nogomet

Ademi okončao reprezentativnu karijeru. Oprostit će se od reprezentacije u Skoplju ili Rijeci

Portal Novilist.hr

Arijan Ademi/Foto PIXSELL

Arijan Ademi/Foto PIXSELL

Predložili smo organiziranje oproštaja u jednoj od sljedećih utakmica. Na njemu je odluka hoće li to biti protiv Hrvatske u lipnju u Rijeci ili na prvoj domaćoj utakmici u Skoplju - rekao je makedonski izbornik



SKOPLJE Izbornik reprezentacije Sjeverne Makedonije Blagoja Milevski izjavio je da je nogometaš Dinama Arijan Ademi (33) odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru.


Milevski je to rekao u video izjavi povodom pripremnih utakmica protiv Moldavije 22. ožujka i Crne Gore 23. ožujka u Antaliji.


“Posebno žalim zbog izostanka Arijana Ademija koji je iz osobnih razloga odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru. Imao sam razgovor s Arijanom. Nedostajat će nam i kao osoba i kao nogometaš. Kategoričan je u svojoj odluci, “ rekao je izbornik makedonske nogometne reprezentacije. Ustvrdio je kako Ademiju treba zahvaliti za doprinos reprezentaciji i domaćem nogometu.




“Predložili smo organiziranje oproštaja u jednoj od sljedećih utakmica. Na njemu je odluka hoće li to biti protiv Hrvatske u lipnju u Rijeci ili na prvoj domaćoj utakmici u Skoplju”, rekao je makedonski izbornik Milevski.