Chloe Cherry

Zvijezda serije “Euphoria” otkrila da je trenutno u vezi s 10 različitih frajera

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Prethodno je radila i kao zvijezda filmova za odrasle.Chloe Cherry (24) poznata po ulozi Faye u HBO-voj uspješnici “Euphoria” u posljednjoj se epizodi podcasta The Viall Files otvorila po pitanju svog privatnog života.


Ispričala je sve o svom trenutnom ljubavnom životu, uključujući informaciju da je znala imati “mnoštvo sugar daddyja” te pritom priznala da je trenutno u vezi s više muškaraca.


“Trenutno se viđam s desetoro ljudi. Želim viđati različite ljude tako da ne tražim previše pažnje od samo jedne osobe”, kazala je Cherry pa dodala da joj je hodanje s više osoba istovremeno najbolja stvar koja joj pomaže otkriti što želi, a što ne želi.
Pričala je i o svom iskustvu s tzv. “sugar daddyjima”, obično starijim muškarcima koji koriste svoje bogatstvo i status da bi financijski osigurali mlađu osobu koja s njima provodi vrijeme.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chloe Cherry (@perfect_angelgirl)“Više nemam sugar daddyja. Još uvijek pričam s nekima od njih jer su mi postali prijatelji”, kazala je pa dodala da je veza s ovakvom osobom ista kao i hodanje s nekim drugim samo zbog različitih razloga.


Dodala je da takvo što više neće raditi.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chloe Cherry (@perfect_angelgirl)“Veze sa sugar daddyjima su me naučile razinu prihvaćanja tretiranja. Nikad više ne bih prihvatila muškarca koji se na bar neki način ne želi brinuti za mene i biti kavalir. Zašto bih pristala na to kad znam što je sve vani? Znam da su tamo ljudi koji će me tretirati zbilja dobro. Iskustvo me naučilo standardu i načinu na kojeg želim da me se tretira”, kazala je Cherry, a prenosi Just Jared.