Peta sreća

Zvijezda Pink Floyda Roger Waters oženio se peti put

Portal Novi list

FOTO/IG @rogerwaters

FOTO/IG @rogerwaters

Roger je putem Twittera podijelio vijest da se oženio Kamilah ChavisKažu da uvijek znate kad ste upoznali ‘The One’ – a za zvijezdu Pink Floyda Rogera Watersa konačno je došlo vrijeme kad je proslavio peti brak.


Ovaj 78-godišnji roker vjenčao se s Kamilah Chavis na svečanosti na svom imanju Bridgehampton u New Yorku.


Mlada i mladoženja izgledali su potpuno zbunjeni i slatki dok su pozirali za fotografije nakon što su razmijenilizavjete, a oboje su izgledali predivno na dan vjenčanja.


View this post on Instagram

A post shared by Roger Waters (@rogerwaters)

Roger je nosio odijelo, bijelu košulju, bez kravate, i imao je cvijet pričvršćen na džep odijela. Dok je nova gospođa Waters omamljena u čipkanoj haljini s debelim remenom omotanim oko struka – i sa zlatnim nakitom koji joj je kapao oko vrata.


Roger je putem Twittera podijelio vijest da se oženio Kamilah Chavis, prenosi Mirror.


Na društvenim mrežama, Roger je otkrio da je presretan što se oženio peti put – i nagovijestio da je to romantika na koju je čekao cijeli život. Podijelivši niz snimaka putem Twittera, napisao je: “Tako sam sretan. Ona je prava.”


Fotografije su pokazale kako Roger i Kamilah s ljubavlju gledaju jedno u drugo, pozirajući na šetnici uz plažu i strastveno izmjenjujući poljupce dok su slavili svoj brak.