Škakljivo

Zayn Malik prestao pratiti Gigi Hadid na društvenim mrežama zbog njezine nove veze

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Zayn i Gigi roditelji su dvogodišnje djevojčice, a čini se kako mu se ne sviđa njezin navodni novi dečko - Leonardo DiCaprioZayn Malik prestao je pratiti bivšu djevojku i majku njegove kćeri Gigi Hadid na Instagramu, nakon natpisa kako se počela viđati s holivudskim zavodnikom s Leonardom DiCapriom.


Supermodel i bivši pjevač benda One Direction hodali su šest godina i zajedno imaju dvogodišnju kćer Khai. Rastali su se u listopadu prošle godine nakon tvrdnji da je Zayn udario Giginu majku Yolandu tijekom svađe, prenosi Mirror.


Gigi je ranije ovog mjeseca primijećena kako se druži s Leom, a čini se kako se Zaynu to baš nije svidjelo te ju je izbrisao sa svog popisa. S druge strane, Gigi i dalje prati Zayna.Iako je romansa tek nova, šuška se da je par i službeno u vezi. “Leo je uvijek imao slabu točku prema Gigi”, navodno je rekao izvor.


“On misli da je lijepa, naravno, ali i mudra i cool te da ima vrlo kulturan pogled na život.”


Izvor je dodao da par ima “tonu zajedničkih prijatelja” i “svi su sretni što ih vide zajedno, iako su mnogi iznenađeni.”


Leo je prethodno hodao s Gisele Bundchen, Bar Rafaeli, Ninom Agdal i Blake Lively, a nedavno je prekinuo s djevojkom Camilom Morrone.