Čestitamo!

Zaručila se Britney Spears: Uz čestitke, ljudi savjetuju i predbračni ugovor

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Ne mogu vjerovati!", napisala je.Britney Spears je putem videosnimke na svom Instagram profilu s povećim osmijehom na licu potvrdila zaruke s dugogodišnjim dečkom, Samom Ashgarijem.


“Ne mogu vjerovati!”, napisala je pjevačica uz snimku na kojoj pozira sa svojim zaručnikom te pokazuje prsten. Objava je prikupila više od dva milijuna “lajkova” i mnoštvo pozitivnih komentara te brojne čestitke na račun lijepe vijesti.


No, pronašli su se i komentari koji savjetuju Spears da pripremi i predbračni ugovor. Podsjetimo, Spears se trenutno bori za prekid skrbništva koje nad njom ima njezin otac Jamie Spears već trinaest godina te koji je nedavno izjavio da će se istoga odreći.
Zbog skrbništva ima potpunu kontrolu nad njezinim osobnim životom te financijama, a Spears je otkrila da je stavke iz ugovora o skrbništvu sprječavaju u tome da se uda i ima još djece.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)Fotografiju kojom je obilježio zaruke, objavio je i Asghari na svom Instagram profilu gdje također nije nedostajalo lijepih riječi i podrške paru.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sam Asghari (@samasghari)