Whatever it takes

White on White: Riječki kantautor Marko Rogić ima novi singl i video, pogledajte

Portal Novi list

Marko Rogić / Foto Martina Šalov

Marko Rogić / Foto Martina Šalov

Novim singlom Marko Rogić najavljuje drugi studijski album nakon prvijenca "Out of Nowhere".Retrospektivna priča riječkog kantautora Marka Rogića, poznatijeg kao White on White, nastavlja se pjesmama kojima najavljuje drugi studijski album nakon prvijenca ‘Out of nowhere’.


Nakon singla i pripadajućeg video spota za ‘Mirrors’, prvog najavnog singla novog albuma, predstavlja nam ‘Whatever it takes’, priču o uzimanju i davanju, svega i ničega. O egocentričnost, taštini i međuovisnosti u odnosu dvoje ljudi.

Uz potpis Marka Rogića u glazbi i tekstu, produkciju, snimanje i aranžman potpisuje njegov stalni suradnik i kolega, riječki glazbenik i producent iz electro dua The Siids, Darko Terlević.


‘Whatever it takes’ u svojoj video ekranizaciji prikazuje zamršeni, polomljeni svijet dvoje ljudi iz ove glazbene priče u režiji Martine Hrlić Rogić, uz glumce Jelenu Lopatić i Denija Sankovića.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli White on White (@markorogic_whiteonwhite)Za tehnički dio snimanja i montaže bili su zaduženi Josip Cvitešić i Dorian Matišić iz CroMounta, a video je sniman u prostorima Gradskog kazališta lutaka u Rijeci.


White on White i Whatever it takes slušajte na svim streaming servisima!