Na radost obožavatelja

Vraća se Eros Ramazzotti!

Ivana Kocijan

Foto: GIANCARLO DE LUCA

Foto: GIANCARLO DE LUCA

Singl »Ama« uvod je u novi nosač zvuka i prateću turneju.Na radost obožavatelja, konačno je najavljen glazbeni povratak jednog od najvoljenijih talijanskih pjevača i globalne zvijezde Erosa Ramazzottija!


U velikom stilu, novim singlom »AMA«, poznati glazbenik najavljuje studijski album »Battito infinito« čiji se izlazak očekuje sredinom rujna. Nova pjesma manifest je obnovljenom umjetničkom identitetu nagrađivanog kantautora.


U više od 35 godina karijere Eros Ramazzotti prodao je 70 milijuna albuma, njegova glazba do danas je preslušana više od milijardu puta na globalnim glazbenim servisima gdje se sada može slušati i najnovija pjesma.
»Ama« dolazi uz poruku univerzalne ljubavi, himna je slobode i poziv slušateljima da budu ono što vole i žele biti, bez ograničenja i barijera. Poziv da se osjećaji slave u svim oblicima, ujedno je samo početak te se s nestrpljenjem očekuje što je sve ovaj veliki umjetnik pripremio.


«Battito infinito« jedinstveni je međunarodni projekt koji spaja novo studijsko izdanje sa svjetskom turnejom koja će se odigrati od rujna 2022. do svibnja 2023. godine, u nekim od najznačajnijih gradova širom svijeta.


– Razmišljao sam o posebnim koncertima kao o najboljem načinu da proslavim izlazak nove glazbe. Bio sam uključen u svaku fazu procesa i vodio sam računa o detaljima i nijansama.


U svaki od ovih nastupa bit će utkan dio mene i moje priče. Jedva čekam ponovo sresti i zagrliti svoje fanove, jer smatram da je to najbolji način da se ovo kompleksno vrijeme ostavi iza nas te da ponovo počnem stvarati, zajedno s njima, izjavio je Ramazzotti.