Slavlje u krugu obitelji

Vojvotkinja od Cambridgea proslavila 39. rođendan

Hina

Foto: POOL/REUTERS

Foto: POOL/REUTERS

Proslava rođendana vjerojatno je bila privatna sa suprugom Williamom i njihovo troje djeceVojvotkinja od Cambridgea u subotu je proslavila svoj 39. rođendan u »lockdownu« u krugu obitelji. Kate je rođendan proslavila u krugu obitelji u Norfolku u njihovoj vili Anmer Hall gdje su proveli i Božić dok je kraljica Elizabeta II. odlučila ostati u dvorcu Windsor, objavila je britanska novinska agencija PA.


Proslava rođendana vjerojatno je bila privatna sa suprugom Williamom i njihovo troje djece – Georgeom (7), Charlotte (5) i Louisom (2). Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u pandemiji su javno djelovanje prenijeli u virtualnu sferu.


No kad su privremeno ukinuta neka ograničenja, održali su par događaja i licem u lice. William i Kate u prosincu su bili na trodnevnoj turneji Kraljevskim vlakom kroz Veliku Britaniju i zahvaljivali radnicima na prvoj liniji za njihove napore u borbi protiv koronavirusa, ali je njihovo putovanje naišlo na kritike onih koji su smatrali da se putovanje nije trebalo održati dok zemlja bilježi značajan broj slučajeva.