14. veljače

Za virtualni koncert Josipe Lisac ulaznice se traže na 3 kontinenta

Ivana Kocijan

Foto: MARE MILIN

Foto: MARE MILIN

U prvih 10 dana najbrže su reagirali Josipini fanovi iz Europe, Sjeverne Amerike i AzijePrvi virtualni koncert Josipe Lisac, planiran za 14. veljače, Valetinovo i njezin rođendan, izazvao je veliko zanimanje publike iz cijelog svijeta, pa se tako ulaznice aktivno prodaju na čak trima kontinentima.


U prvih 10 dana najbrže su reagirali Josipini fanovi iz Europe, Sjeverne Amerike i Azije, a sveukupno iz više od 20 zemalja. Očekivano je najveće zanimanje iz Hrvatske i okolnih država, no uz ove teritorije, ulaznice se zasad najviše prodaju i u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, SAD-u i Norveškoj, navode organizatori.


Josipa Lisac uz pratnju svog sjajnog benda najavila je veliki audio-vizualni spektakl za 14. veljače, kada će, uz posebno pripremljenu scenografiju, još jednom podsjetiti na svoj prebogati katalog i bezvremenske hitove nastale u prošlih pet desetljeća impresivne glazbene karijere.
Ulaznice za virtualan koncert Josipe Lisac u prodaji su po cijeni od 100 kn, dok će im na dan koncerta cijena biti 120 kn. Prodaju se isključivo u sustavu Entrio.