Poznata pjevačica

Vesna Pisarović sutra nastupa u Exportu

Novi list

Foto: FILIP KOLUDROVIĆ

Foto: FILIP KOLUDROVIĆ

Ulaznice su u pretprodaji putem sustava Eventim po cijeni od 10 eura i u Dallas Music Shopu Export na Delti sutra će ugostiti Vesnu Pisarović. Poznata pjevačica čiji su hitovi dobro poznati svim generacijama publike, riječku će publiku nesumnjivo raspjevati uspješnicama kao što su »Jutro donosi kraj«, »Neka ljudi govore«, »Sasvim sigurna«, »Da je meni«, »Dolje na koljena«… Zajedno sa svojim bendom priredit će još jednu iznimnu glazbenu večer.


Vlasnica mnogih uspješnica s glazbene se scene povukla na vrhuncu slave i otišla u Nizozemsku gdje se školovala za jazz pjevačicu. Studirala je na Kraljevskom konzervatoriju u Den Haagu, a prije toga završila je i fonetiku te hrvatsku književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.


U dosadašnjoj karijeri objavila je osam studijskih nosača zvuka, od kojih je zadnji »Petit Standard« iz 2019. godine. Tri godine ranije u izdanju njemačke diskografske kuće Jazzwerkstatt objavila je album jazz obrada starih jugoslavenskih hitova 50-ih i 60-ih »The Great Yugoslav Songbook« (»Naša velika pjesmarica«), nominiran za Porin u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe.
Koncert u Exportu organizira agencija BABA Production, a početak nastupa najavljen je za 21 sat. Ulaznice su u pretprodaji putem sustava Eventim po cijeni od 10 eura, a moguće ih je kupiti i u Dallas Music Shopu.