Kraj poslovne suradnje

Vanessa Bryant ne obnavlja Kobeov ugovor s Nikeom

Portal Novi list

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Spremaju se promjene za budućnost linije obuće Kobea Bryanta.Ugovor između Nikea i Vanesse Bryant je istekao, nakon duge veze s pokojnom NBA legendom.


“Kobe Bryant bio je važan dio Nikeove duboke povezanosti s potrošačima”, stoji u poruci koju je objavio Nike. “Gurnuo nas je i učinio sve oko sebe boljima. Iako je naša ugovorna veza završila i dalje je duboko voljeni član obitelji Nike.”


Vanessa je 19. travnja objavila na svom Instagramu Story navodeći da je ugovor s Nikeom istekao 13. travnja 2021. te da je partnerstvo dovelo do “nekih od najljepših košarkaških tenisica” ikad napravljenih, prenosi E Online.
“Nadam se da ću uvijek omogućiti Kobeovim obožavateljima da dobiju i nose njegove proizvode”, napisala je. “Nastavit ću se boriti za to. Kobeovi se proizvodi prodaju za nekoliko sekundi. To sve govori. Nadala sam se da ću uspostaviti cjeloživotno partnerstvo s Nikeom koje odražava naslijeđe moga supruga. Uvijek ćemo činiti sve što možemo kako bismo čuvali nasljeđe Kobea i Gigi. To se nikada neće promijeniti “.


Kobe, koji je 26. siječnja 2020. tragično poginuo u padu helikoptera s 13-godišnjom kćeri Giannom Bryant i još sedam osoba, prvi je put potpisao ugovor s Nikeom 2003. Bio je glavni predstavnik brenda čak i nakon NBA umirovljenja 2016. godine.