"Krajnje teatralan efekt"

Vanda Winter: pjesma “Ako me prestaneš voljeti” kao uvod u prvi nosač zvuka

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Novim singlom najavljuje svoj prvi samostalni albumSinglom »Ako me prestaneš voljeti« Vanda Winter najavljuje svoj prvi samostalni album.Suradnju i ovog puta nastavlja s Aljošom Šerićem, čije ime stoji iza glazbe, teksta i aranžmana u kojem mu se pridružio Ivan Božanić, ujedno i autor produkcije.
Mix i master pjesme potpisuje Bojan Šalamon Shalla.


“Za razliku od prethodnika »Lako«, ova je pjesma inspirirana dramatičnim doživljajem ljubavi i »ljubavne tjeskobe« i poigrava se ekscesivnošću u svakom smislu. U istoj toj atmosferi nalik jednom snovitom, iracionalnom unutarnjem monologu, zamišljen je i popratni video koji potpisuje sve prisutniji Dinko Čvorić Doringo.


»Ako me prestaneš voljeti« ujedno je i drugi korak prema albumu na kojem paralelno radimo, a koji ćemo, uz podršku Dallas Recordsa, vjerujem uspjeti kompletirati do kraja ove godine”, izjavila je Vanda i dodala:


“Ova mi se pjesma učinila izazovnom u interpretativnom smislu, ponio me pjevni refren, a u kontekstu većine ljubavnih pjesama bilo mi je zanimljivo i to što o ljubavi progovara iz iskustva ljubavne tjeskobe i ranjivosti relativizirajući ih, no postižući upravo suprotan, krajnje teatralan efekt“.