Eurovision party

Ususret partijima u Varšavi i Tel Avivu, stigao je novi remiks “Mame ŠČ”

Ivana Kocijan

Foto: Press

Foto: Press

Let 3 je pripremio još jednu remiksiranu verziju »Mame ŠČ!«, ovog puta u suradnji s Denisom GoldinomRiječka grupa Let 3 ovog će vikenda nastupiti na dva službena Eurovision partija, a ekspedicija »Mama ŠČ!« prvo će se zaustaviti u Varšavi, gdje će danas nastupiti u dvorani Praga Centrum pred poljskim eurovizijskim fanovima i novinarima iz cijele središnje Europe. Iz Varšave Let 3 leti direktno za Tel Aviv, gdje će u ponedjeljak nastupiti na velikom Israel Calling Eurovision partiju s dvadesetak drugih sudionika ovogodišnjeg i prijašnjih natjecanja za najbolju pjesmu Europe.


Ususret Eurosong partyjima Let 3 je pripremio još jednu remiksiranu verziju »Mame ŠČ!«, ovog puta u suradnji s Denisom Goldinom, koji je »Mamu ŠČ!« opisao kao himnu godine koja ne izlazi iz ušiju te dodao da se radi o najnabrijanijem remiksu koji je dosad radio za domaće izvođače, čiji je rezultat pumpajuća verzija »Mame ŠČ!«, idealna za traktoriste, dodao je Mrle.

– Ovo je miks samo za jeba*e, ultratraktoriste. Ne dolivaj ulje na vatru. Majčina dušica i pi*kin cvrkut, zaključio je.


Dodajmo i da Let 3, odnosno pobjednička pjesma Dore 2023. »Mama ŠČ!« već pet tjedana zaredom boravi na prvom mjestu top liste HR Top 40, čime je Let 3 ostvario svoj najdulji boravak na vrhu liste najemitiranijih domaćih singlova u eteru. U međuvremenu su predstavili službeni videospot u režiji Radislava Jovanova Gonza koji je po gledanosti na Eurovision Song Contest YouTube kanalu trenutačno treći najgledaniji službeni spot, dok sama pjesma ukupno na YouTubeu broji gotovo deset milijuna pregleda.