Vraća se Kelsey Grammer

U planu je reboot serije Frasier. Proglašena je jednim od najuspješnijih spin-offova u povijesti televizije

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Nakon Seksa i grada, još se jedna serija vraćaNakon serije “Seks i grad” za kojom su svi ludjeli devedesetih, na male bi se ekrane mogao vratiti i popularni “Frasier”. Prošlo je petnaest godina otkako je svijetlo dana ugledala posljednja sezona ove humoristične serije koja slovi kao najuspješniji spin-off u televizijskoj povijesti.


Serija prati psihologa i radijskog voditelja Fraisera Cranea (Kelsey Grammer) nakon njegovog povratka u rodni grad Seattle te početka novog poglavlja u njegovom životu. Obožavatelji se sjećaju da je serija spin – off također popularne “Kafić Uzdravlje”.


“Nadam se da seriju možemo oživjeti. Tražimo najbolju ideju je ne mislim da bi trebali nastaviti tamo gdje smo stali. ‘Will i Grace’ su napravili kontinuitet, ali mislim da to nije prikladno za ‘Fraisera’. Napuštao je grad na kraju sezone i bio je spreman istražiti Chicago sa svojom novom ljubavi. Bilo da je to prošlo dobro ili loše, tko zna, teme su oko kojih se moramo pozabaviti i odlučiti što iduće napraviti”, kazao je Grammer još 2019. godine.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Erin Joan (@multitvmovies)

U novijem je intervjuu kazao da će se prva epizoda baviti smrću Mahoneyja te dodao da bi volio vidjeti originalnu glumačku postavu, Davida Hydea Piercea u ulozi Nilesa, Jane Leeves u ulozi Daphne i Peri Gilpin kao Roza, piše T&C.


Zanimljivo je što se glavna glumačka postava serije nije mijenjala tijekom cijelog svog trajanja. Kad je 2004. godine serija završila s emitiranjem, Grammer je portretirao lik Frasiera Cranea punih dvadeset godina uključujući devet godina u seriji ‘Kafić Uzdravlje’.


Tijekom 11-godišnjeg emitiranja serija je sveukupno osvojila čak 37 prestižnih televizijskih nagrada Emmy. Taj rekord “Frasier” je držao sve do 2016. godine kada ga je prestigla serija “Igra prijestolja” s 38 osvojenih nagrada Emmy.