'Nismo više djeca'

Znamo što ćemo raditi ovog ljeta: Pogledajte novi klip za treću sezonu serije Stranger Things

P. N.

Foto: screenshot

Foto: screenshot

"Jedno ljeto može sve promijeniti" – službeni trailer donio je mnoštvo teasera, a novi klip u središte pozornosti stavlja Billyja HargroveaNakon ludog završetka druge sezone, fanovi se pripremaju za nastavak popularne serije, a objavom službenog trailera za treću sezonu već su krenule razne teorije o mogućim ishodima. Serija se vraća ovog ljeta, točnije 4. srpnja, a službeni trailer uzburkao je vode: ruski špijuni, romansa, ljetna zabava i sasvim novo čudovište čekaju nas u novim nastavcima.


Treća sezona donosi nam osam uzbudljivih epizoda čija se radnja odvija u ljetnim mjesecima. Ekipa polako odrasta i susreće se s novim izazovima, pojavljuju se i neki novi članovi, ali i nove ljubavi. Sudeći prema izjavama producenata i samom traileru, čini se da će izmučeni Will Byers konačno malo predahnuti, dok će se odnos Mikea i Eleven nastaviti razvijati, baš kao i onaj između Mad Max i Lucasa (sjećate se onog poljupca?). Također, bit će zanimljivo vidjeti kako će se Eleven snaći u svakodnevnom životu u Hawkinsu. No, fanovi ne miruju i u očekivanju nove sezone već su se razvile teorije kako će Eleven biti ubijena. Glasine su potaknute emotivnim oproštajem glumice Millie Bobbie Brown na njezinom Instagram Storyju.


Najnoviji klip u središte pozornosti stavlja Billyja Hargrovea, spasioca na lokalnom bazenu koji privlači pohotne poglede dama iz susjedstva, uključujući i one majke Mikea i Nancy, Karen Wheeler. Hoće li se taj odnos dalje razvijati, ostaje nam vidjeti. Ono što je sigurno jest da je retro atmosfera 80-ih i dalje je snažno prisutna, a upravo je to ono što je privuklo brojne obožavatelje diljem svijeta.
Dobra vijest za fanove jest da je potvrđeno snimanje četvrte sezone, a sudeći prema uzbudljivom traileru, znamo što ćemo raditi ovog ljeta.Stranger Things, stranger things treća sezona