Hannah Montana

Vraća se serija koja je proslavila Miley Cyrus, ali s novim glumcima

P. N.

Foto REUTERS

Foto REUTERS

U Disneyju govore o nastavku serije, što je po meni odlična vijest. Napravio bih to svim srcem jer to znači da bih ponovno nosio fudbalerku - rekao je Billy Ray Cyrus Prošlo je više od 16 godina otkad je televizijsku scenu napustila serija Hannah Montana, Disneyjev uradak koji je stekao veliku popularnost i u zvijezde vinuo Miley Cyrus. 


Ona je nakon serije popularnost nastavila graditi samostalnom pjevačkom i glumačkom karijerom, a čini se da bi neka nova tinejdžerica mogla naslijediti njezinu staru ulogu. Naime, kako piše LadBible, uskoro nam stiže nova serija koja će se bazirati na svijetu Hannah Montane. 


Billy Ray Cyrus rekao je američkim medijima kako su pregovori o nastavku u tijeku. 
– U Disneyju govore o nastavku serije, što je po meni odlična vijest. Napravio bih to svim srcem jer to znači da bih ponovno nosio fudbalerku – rekao je Billy Ray Cyrus dodajući: – Mislim da postoji cijela priča iza toga kako je Miley uopće postala Hannah Montana. 


Mladi obožavatelji Disney serija sada će sigurno doći na svoje i uživati u novim nastavcima ove kultne tinejdžerske serije s novim glumcima u glavnim ulogama.