HRT

U gostima “Kod nas doma” – Miki Manojlović i Zdravko Čolić

P. N.

Snimio VEDRAN KARUZA

Snimio VEDRAN KARUZA

Iako će u Zagrebu boraviti samo jedan dan, Manojlović je u svoj pretrpan raspored uspio "ugurati" i gostovanje u popularnoj HTV-ovoj popodnevnoj emisiji   "Kod nas doma", kao i snimanje talk showa "U svom filmu" s Tončicom Čeljuskom 


 


ZAGREB Danas popodne će prvi put u voditeljsku fotelju emisije “Kod nas doma” sjesti naš urednik i novinar Danijel Despot, koji mijenja Barbaru i i Ivu dok snimaju blagdanske projekte za HRT. Danijel će voditi i sutrašnju emisiju, te sljedeći tjedan četiri emisije, od ponedjeljka do četvrtka.
 


A danas emisija “Kod nas doma” ugošćuje i jednu veliku filmsku legendu – Predraga Mikija Manojlovića – koji u Zagreb stiže na premijeru fima ” Stric” (u kojem igra glavnu ulogu, strica koji dolazi na božićnu večeru kod brata i njegove obitelji). Iako će u Zagrebu boraviti samo jedan dan, Manojlović je u svoj pretrpan raspored uspio “ugurati” i gostovanje u popularnoj HTV-ovoj popodnevnoj emisiji   “Kod nas doma”, kao i snimanje talk showa “U svom filmu” s Tončicom Čeljuskom, priopćeno je iz HRT-a.


 


Dva dana kasnije, u petak 2. prosinca, u goste “Kod nas doma” stiže i legendarni Zdravko Ćolić, koji će pak najaviti svoja dva koncerta sa simfoničarima u zagrebačkoj Areni. Onaj 26. prosinca je već davno rasprodan, pa  je dan poslije dodan još jedan… U čemu je tajna takve njegove megapopualrnosti, doznat ćemo u emisiji “Kod nas doma”.


 


– Drago mi je da imamo priliku ugostiti takve velike filmske i glazbene legende. Miki nam je bio gost prije četiri i pol godine, kada je glumio kralja Leara u zagrebačkom HNK. Sretna sam i ponosna što svi rado dolaze u “Kod nas doma” – jer znaju da će im biti ugodno, da se ne bavimo “žutim” novinarstvom, a donosimo gledateljima zanimljive crtice iz njihovih života, rekla je tim povodom urednica emisije Elizabeta Biočina.