Zvijezde pjevaju

Stiže nova sezona popularne HRT-ove emisije: U paru završili Dean Kotiga i Lidija Bačić

P. N.

FOTO/Denis Lepur za HRT

FOTO/Denis Lepur za HRT

Došlo je i do osvježenja u žanrovima, neke stare zamijenit će novima.Prvog dana proljeća, 21. ožujka, kreće nova sezona HRT-ovog glazbeno natjecateljskog showa “Zvijezde pjevaju”. Nova sezona nosi i nove promjene pa se tako zvjezdanom žiriju, Danijeli Martinović i Mireli Priselac Remi ove će se godine pridružuju dvojica priznatih pjevača: Marko Tolja i Tony Cetinski.


Gledateljima će biti zanimljivi i novi pjevački parovi. Osam parova ove godine čine: bivša Miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Dino Jelusić, glumica Areta Ćurković i Goran Bošković, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, voditeljica Maja Ciglenečki i Bojan Jambrošić, lovac iz “Potjere” i najveći influencer na Balkanu Dean Kotiga i Lidija Bačić, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Ivan Zak te stand up komičar Ivan Šarić i Antonia Matković Šerić.


Došlo je i do osvježenja u žanrovima, neke stare zamijenit će novima pa će se u novoj sezoni slušati dance, novi val i funky. Urednik odjela Zabava HTV je Mario Sedmak, urednica projekta Uršula Tolj, a urednica emisije Martina Validžić.