Jared Padalecki

Snima se novi “Walker, teksaški rendžer”: Utjelovit će ga zgodni glumac iz “Supernaturala”

P. N.

FOTO/Wikipedia

FOTO/Wikipedia

Jaredov Walker je "muškarac koji traži put natrag svojoj obitelj dok istražuje zločine u najelitnijoj državnoj jedinici". Glumac Jared Padalecki (37) zauvijek će ostati upamćen kao Sam Winchester iz serije “Supernatural”. Ove će godine izaći i posljednja, petnaesta sezona spomenute SF serije, gdje Sam i njegov brat Dean (Jensen Ackles) spašavaju svijet od natprirodnog.


Dobra vijest za obožavatelje glumca kojeg pamtimo i kao Deana u seriji “Gilmore Girls” jest da će Padalecki producirati i glumiti u rebootu serije “Walker, teksaški rendžer”, prenosi Cosmopolitan. Padalecki će tako iza sebe ostaviti lov na duhove i vještice te uskočiti u čizme velikog Chucka Norrisa.


Jaredov Walker je “muškarac koji traži put natrag svojoj obitelj dok istražuje zločine u najelitnijoj državnoj jedinici. Slomljeni udovac i otac dvoje djece, vraća se u rodni Austin nakon što je dvije godine radio na tajnom zadatku visokog profila. Tada shvaća da ga još više posla čeka kod kuće”. Njegova partnerica će biti jedna od rijetkih žena koja radi kao teksaški rendžer. 
Trenutno još nije službeno koja će kuća preuzeti seriju, ali priča se da bi ju mogao uzeti CW, koji je do sada imao i “Supernatural”.