Supertalent

Riječke snage u polufinalu: Talentirane djevojke iz Flash Dance Unita i plesačica Saršon oduševili žiri

P. N.

FOTO/Flash Dance Unit, Instagram

FOTO/Flash Dance Unit, Instagram

Saršon je i ove sezone imala dva "da", ali presudna je bila promjena mišljenja Maje Šuput.Mlade djevojke iz plesnog studija Flash Dance Unit svojim su nastupom oduševile članove žirija i publiku. Dobile su četiri “da” od žirija i kartu za veliko polufinale gledane emisije “Supertalent”. Dvanaest je talentiranih djevojaka ujednačenim ritmom, originalnim plesnim koracima i zaraznom energijom, otplesalo u iduću etapu natjecanja.


Prošla je i trbušna plesačica Sara Saršon (33) koja se nakon prošle sezone emisije, ponovno vratila na pozornicu. “Evo nas ponovno na mjestu zločina”, kazala je Riječanka prije svoje točke. Prošle je sezone podijelila žiri, a povijest se gotovo pa ponovila i ovog puta. “Da” je dobila od sudaca Janka i Davora, a Maja i Martina su joj dale “ne”. Srećom po Saršon, Maja se nakon nekoliko minuta predomislila i sa svojim “da”, omogućila Sari ulaznicu za polufinale.


“Ja sam malo razmišljala i mislim da, bez obzira na to što je meni nedostajao taj dio showa, sablji i to da porušimo pol’ studija, mislim da ne bi bilo fer da ti ja dam ‘ne’. Odlučila sam svoju odluku promijeniti iz u ‘da'”, kazala je pjevačica Maja Šuput. “Nemam pojma što je presudilo da Maja promijeni odluku, ali drago mi je da je presudilo”, kazala je vidno oduševljena Sara nakon nove odluke.
“Trbušnim plesom se bavim već petnaest godina. Započela sam sa raznim tečajima koji su bili u Rijeci, ali nisam bila zadovoljna, željela sam više i ozbiljnije upoznati tu umjetnost. Logičan slijed je bio pronaći pravo mjesto za usavršavanje, ‘Salimpour’ školu, koja je jedna od najcjenjenijih škola trbušnoga plesa na svijetu. Tako da mogu reći da sam ponosna članica te škole tim više što sam jedina u Hrvatskoj koja se obrazuje prema najvišem standardu koji postoji za trbušni ples. Također sam i članica najstarije grupe trbušnoga plesa na svijetu ‘Bal Anat’ te se trenutačno pripremamo za show u Pragu u travnju sljedeće godine”, kazala je Saršon za 24 sata.