Svi pričaju o njoj

Psihološke igre: Druga sezona serije ‘You’ još je uzbudljivija od prve

P. N.

Foto: YT screenshot

Foto: YT screenshot

Opsesija, ljubav i moć i dalje su u središtu radnjeNovi grad, nova ljubav, ali isti opsesivno- sociopatski um skriven pod krinkom ‘dobrog dečka iz susjedstva’ – serija o kojoj svi pričaju vratila se na male ekrane u još boljem i uzbudljivijem izdanju.


Podsjetimo, u prvoj sezoni upoznali smo Joea Goldberga (Penn Badgley) , opasno šarmantnog mladića koji prelazi granice morala kako bi se nasilno umetnuo u živote osoba s kojima postaje opsjednut. Serija je zasnovana na istoimenom best- selleru autorice Caroline Kepnes, a prati život mladića koji vodi njujoršku knjižaru gdje upoznaje prekrasnu djevojku Guinevere Back (Elizabeth Lail) s kojom postaje toksično opsjednut i putem interneta saznaje sve detalje iz njezinog privatnog života. Njegova opsesija prelazi sve mjere i uspješno se rješava svih prepreka – i osoba- koje prema njegovom iskrivljenom mišljenju stoje na putu njihovoj sreći.


Druga sezona čekala se s nestrpljenjem – i nije razočarala fanove. Radnja je sada smještena u Los Angeles, a njegova nova opsesija je djevojka simboličnog imena Love. Joe je pobjegao u L.A. kako bi se sakrio od bivše djevojke Candace koju je pokušao ubiti, no ona je ostala živa i sada je spremna na osvetu. Druga sezona rasvjetljava njihov odnos i pomaže nam da uđemo u dubinu psihe sociopata.

Iako je Joe odlučan u tome da postane bolja osoba i ponovno ne posrne, duhovi prošlosti proganjaju ga, a ovoga puta naći će se u konfliktu s još jednim predatorom. Završetak druge sezone serije donosi neočekivani rasplet, no to vam ostavljamo da sami otkrijete. Druga sezona dostupna je na Netflixu od 26. prosinca 2019. godine.Ukoliko još razmišljate, pogledajte trailer za drugu sezonu jer ova je serija zaista vrijedna ‘bingeanja’!Foto: YT screenshot