Lucifer

Pripremali smo se na opraštanje od popularne serije, ali šuška se o novoj sezoni

P. N.

FOTO/YouTube Screenshot

FOTO/YouTube Screenshot

Netflix i Warner Bros. još nisu službeno komentirali.Baš kada smo se pripremili na oproštaj od “Lucifera” nakon pete sezone, pojavila su se šuškanja da će se možda snimati i nova sezona, prenosi Insider. Iako Netflix i Warner Bros. još nisu ništa službeno komentirali, priča se da su u tijeku razgovori za vraćanje Lucifera na male ekrane.


Ovo će biti drugi put da se serija spašava iz ponora otkazivanja naslova. Podsjetimo, Fox je nakon treće sezone, 2018. godine otkazao “Lucifera” nakon čega je seriju uzeo Netflix.


TVLine piše da Netflix trenutno pregovara sa studijom Warner Bros. o šestoj sezoni, ali obožavateljima ove serije nikad dosta. Na mrežnoj stranici Change.org stoji peticija gdje više od stotinu tisuća potpisa želi nastavak ove nadnaravne kriminalističke drame.


Ildy Modrovich i Joe Henderson koji stoje iza serije, prethodno su razgovarali o završetku serije prema njihovim uvjetima.
“Neopisivo smo zahvalni Netflixu zbog kojeg je serija uskrsnula, a sada nam puštaju da završimo Luciferovu priču prema vlastitim uvjetima. Najbitnije, želimo zahvaliti obožavateljima na njihovoj nevjerojatnoj podršci i strasti. Najbolje tek dolazi”, kažu. have previously spoke about finishing the show on their own terms, saying:


Još nema datuma kada nam stiže (za sada posljednja) peta sezona ove popularne serije.