Will Smith

Odlična vijest za obožavatelje megapopularnog “Princa iz Bel-Aira”: Čini se da nam stiže spin-off serije

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Iako je Smith ranije govorio da se spin off neće dogoditi, novi natpisi američkih portala tvrde suprotno.Stižu potencijalno dobre vijest za obožavatelje legendarne serije “Princ iz Bel-Aira”. Sitcom iz devedesetih gdje je glavnu ulogu tumačio Will Smith osvojila je srca publike svojim humorom i ležernošću.


Prema pisanju portala Hollywood Reporter u izradi je reboot serije, dvadeset i tri godine nakon finalne sezone. Piše da Smith trenutno širi svoj globalni brend, a dio istoga uključuje i spin-off spomenute serije. Projekt navodno razvija Westbrook, kompanija za poslove Smitha i njegove supruge Jade koju su osnovali početkom ove godine. 


“Kao dodatak produciranja Smithovih filmova, Westbrook razvija spinoff seriju ‘Princa iz Bel Aira'”, stoji u objavi. Kosaku Yada, izvršni direktor kompanije dodaje: “Ovo je zbilja Willow kreativni preporod. Dolazi u ured i voli vidjeti sadržaj za društvene mreže koji stvaraju ljudi. To je najbliža stvar nastupanju uživo, zbog automatske povratne informacije”.
Ovi su natpisi u suprotnosti sa onim što je Smith nekoliko godina ranije rekao za E! News. Tada je objasnio da misli kako se reboot neće nikada dogoditi. “Prije će se pakao smrznuti. Ostavit ćemo to na miru”, rekao je.


Karyn Parsons koja je u “Princu iz Bel-Aira” tumačila Willovu sestričnu Hilary Banks, ranije je ove godine izjavila da nema nade u spin-off serije. Tijekom intervjua je objasnila da je jedan od glavnih razloga za to tragičan odlazak glumca Jamesa Averyja (ujak Phill) koji je preminuo 2013. godine u dobi od šezdeset i osam godina. 


“Za nas, odlazak Jamesa Averyja je promijenio perspektivu. Mislim da se serija iovako ne bi dogodila, ali sada kada nema Jamesa, potpuno je nemoguće”, objasnila je Parsons dodajući da je čitava glumačka postava serije i dalje u kontaktu te da su ostali obitelj i izvan malih ekrana.


“Da, bili smo poput obitelji i kada se nađemo, tako se i dalje osjećamo. Kao da nastavljamo gdje smo stali kada se svi okupimo”, kaže glumica, a prenosi LADBible.