Na putu prema dole

Novi udarac za HRT: Jedan od najpopularnijih voditelja odlazi na Novu TV

Siniša Pavić

Frano Ridjan / Foto: Nova TV

Frano Ridjan / Foto: Nova TV

Frano Ridjan pridružuje se Igoru Mešinu u voditeljskoj ulozi sedme sezone »Supertalenta«.Najprije se sramežljivo kroz medije provukla vijest da se Rene Bitorajac i Nova TV nisu uspjeli dogovoriti oko daljnjeg glumčeva angažmana u voditeljskoj ulozi sedme sezone Supertalenta, a onda se dogodilo ono što se već duže vrijeme događa, da ozbiljne i velike komercijalne TV-postaje sjajna rješenje traže i nađu na HRT-u.


Pače, Nova TV je našla možda i ponajbolje rješenje u ovom trenu privikavši u svoje redove prepoznatljivo lice s malih ekrana i prepoznatljiv glas s radija – Franu Ridjana!


Ili, kako su to i službeno objavili s Nove TV, Frano Ridjan pridružuje se Igoru Mešinu u voditeljskoj ulozi sedme sezone »Supertalenta«.
Dobra je to vijest za Novu TV. Loša za HRT. Kao da im nije dovoljno što gotovo svake večeri moraju gledati kako Jelena Pajić briljira u ulozi voditeljice »Vijesti RTL-a«, sad će oni koji kroje kadrovsku politiku HRT-a vikendom imati zadovoljstvo gledati kako umjesto u prisavskom studiju Frano Ridjan zabavlja publiku i natjecatelje »Supertalenta«.