Popularni show

Nova sezona “stare” uspješnice: Od 2. ožujka počinju “Zvijezde pjevaju”

Siniša Pavić

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Osam je parova što ih čine osam mentora i osam natjecatelja. Natjecatelji su Tara Thaller, Ella Dvornik, Katarina Strahinić, Borko Perić, Krešimir Macan, Krešimir Sučević-Međeral, Frano Ridjan i Ashley ColburnZAGREB Nakon uspješno odrađenih sedam sezona i nakon pauze duge skoro pet godina, 2. ožujka na Prvom programu HRT-a, odmah nakon središnjeg Dnevnika kreće nova sezona showa »Zvijezde pjevaju«!


Nova sezona »stare« uspješnice jučer je predstavljena u studiju Bajsić HRT-a. Nepoznanica više nema, barem što se imena natjecatelja i njihovih mentora tiče. Osam je parova što ih čine osam mentora i osam natjecatelja. To su redom: Dino Jelusić i Tara Thaller, Goran Bošković i Ella Dvornik, Pero Galić i Katarina Strahinić, Jelena Radan i Borko Perić, Antonija Matković Šerić i Krešimir Macan, Ivana Kindl i Krešimir Sučević-Međeral, Žanamari Perčić i Frano Ridjan te Bojan Jambrošić i Ashley Colburn. Novi je i stručni žiri koji će o pjevanju kandidata suditi. U njemu će sjediti: Miroslav Škoro, Danijela Martinović i Valentina Fijačko. Zato su tu dobri, stari voditelji: Barbara Kolar i Duško Ćurlić.


Urednik redakcije Zabavnog programa Mario Sedmak kratko je podsjetio kako samo u prvoj epizodi ispadanja nema. Zato će, kako reče, gledatelje koji će glasati za svoje favorite, kroz sve epizode čekati nagradna igra i mogućnost da jedan od njih zaradi 10.000 kuna, odnosno 40.000 kuna koliko iznosi nagrada u finalnoj emisiji. Urednica showa Uršula Tolj najavila je specijalno izdanje emisije »Kod nas doma« za koje će žiri kazati kojim će se kriterijima voditi i kako. Parovi, pa i onaj voditeljski, predstavili su se zato jučer, makar bilo u par rečenica. Mahom su svi sretni i zadovoljni što su dio showa »Zvijezde pjevaju«.
Barbara Kolar od nove sezone očekuje ono što je krasilo i prijašnje: veselje, radost, glazbu. Frano Ridjan na predstavljanje je došao noseći u ruci mentoricu Žanamari od kartona. Bojan Jambrošić morat će Ashely Colburn uz pjevanje učiti i hrvatskom jeziku. Krešo Macan već jedno »sto« godina ima želju da zapjeva u ovom formatu. Krešimir Sučević Međeral planira do finala, Borko Parić također, a par Jelusić-Thaler uistinu krasi posvemašnja mladost. Ponoviti valja: Prvi program HRT-a, subota 2. ožujka, odmah nakon Dnevnika.