Ruska zima

Napokon je poznata Hopperova sudbina: Pogledajte prvi teaser za četvrtu sezonu serije Stranger Things

P. N.

Foto Screenshot, YouTube

Foto Screenshot, YouTube

Četvrta sezona se formira u najveću i najstrašniju sezonu dosad, a mi jedva čekamo da i vi ostali vidite više. U međuvremenu, molite se za "Amerikanca" - napisali su u službenome priopćenju kreatori serije, braća DufferJedna od najpopularnijih serija današnjice, Stranger Things, uskoro će dobiti svoju četvrtu sezonu. Obožavatelji diljem svijeta ostali su u neizvjesnosti na kraju prošle sezone jer je sudbina Jima Hoppera ostala “visjeti u zraku”. “Gdje se on nalazi, je li uopće živ?”, pitali su se mnogi, a sada smo napokon dobili i odgovore… 


Netflix je na samo Valentinovo objavio kratki teaser nove sezone naziva “From Russia with love” u kojem je otkriveno i da je Hawkinsov šef policije u Rusiji u zatvoru, što su mnogi i nagađali jer je treća sezona završena scenom u ruskom zatvoru i “Amerikancem”. Hopper i Joyce uspješno su zaustavili ruski stroj, ali su zato Rusi napali i oteli Hoppera. Joyce, Eleven i ostala ekipa misle da je on mrtav, zbog čega su se i preselili iz grada kako bi se odmakli od tamošnje negative. 
– Uzbuđeni smo što službeno možemo potvrditi da je produkcija četvrte sezone Stranger Things u tijeku, a još uzbuđeniji najavljujemo povratak Hoppera! Iako nisu sve samo lijepe vijesti za našeg “Amerikanca” jer je on u zatvoru daleko od svojega doma, u snježnoj pustinji Kamčatke, gdje će se suočiti s opasnostima – i onim ljudskim, ali i drugim… U međuvremenu, u SAD-u se pojavljuje novi horor, nešto davno zakopano, nešto što povezuje sve. Četvrta sezona se formira u najveću i najstrašniju sezonu dosad, a mi jedva čekamo da i vi ostali vidite više. U međuvremenu, molite se za “Amerikanca” – napisali su u službenome priopćenju kreatori serije, braća Duffer. 


Datum izlaska četvrte sezone još uvijek nije objavljen, ali se očekuje da bi ono moglo biti krajem 2020. godine ili početkom 2021.