Vraćaju li se?

Nakon Jennifer Aniston, još jedan poznati “prijatelj” šuška o velikim novostima

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Ovoga puta je glasinama vjetar u leđa dao genijalni Chandler Bing. Prošlo je gotovo šesnaest godina od kada je na malim ekranima prikazana posljednja epizoda kultne serije “Prijatelji”. Neki obožavatelji misle da je to puno vremena, a oni najveći pišu peticije za povratak serije.


A sada je misteriozna objava jedne od zvijezda serije, ponovno pokrenula glasine o seriji. Prethodno ih je pokrenula glumica Jennifer Aniston, spomenuvši u emisiji “The Ellen DeGeneres Show”, da “zbilja pokušavaju raditi na nečemu”.


Ovoga puta je glasinama vjetar u leđa dao genijalni Chandler Bing, odnosno Matthew Perry. Na svom je Twitter profilu napisao: “Stižu velike vijesti…”, što je bilo dovoljno da ekipu na društvenim mrežama baci u stanje potpunog ludila. 
“Volim te”, “Vraćaju li se ‘Prijatelji’?”, “Reunion?” i “Vraćate li se?”, samo su neki od mnoštva objava u kojima se većinom postavlja isto pitanje o povratku slavne ekipe na ekrane.


U moru jednakih pitanja, izdvojila su se pojedini korisnici čije su misli otišle u nekom drugom smjeru. Jedan je tako upitao: “Radiš li na bollywood filmu?”, ali nije baš previše ljudi ovu ideju doživjelo kao potencijalnu mogućnost na Perryjevu “veliku vijest”.


Možda je riječ o novom stage showu koji se nedavno najavljivao. Producenti su pretvorili deset sezona serija u emisiju “Friends! The Musical Parody”, koristeći sve najbolje scene serije i pritom dodajući glazbene brojeve, prenosi LADBible.


U svakom slučaju, nešto se doista kuha među “Prijateljima”.