Promjena posla

Najzvučniji televizijski transfer godine: Andrija Jarak nakon 17 godina Novu TV odlučio zamijeniti RTL-om

P. N.

Foto Tomislav Miletić PIXSELL

Foto Tomislav Miletić PIXSELL

Novinar koji je zaradio uzrečicu 'Ne dao bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještava', tim je riječima predstavljena nova akvizicijaDugogodišnji reporter Nove TV i jedno od zaštitnih lica te televizijske kuće Andrija Jarak prelazi na konkurentsku RTL. Na Novoj TV proveo je punih 17 godina.


“Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove”, kazao je povodom odlaska Jarak.


S RTL-a su potvrdili zvučni transfer.
“Jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih televizijskih novinara, gospodin Andrija Jarak, pridružuje se timu RTL-a! Novinar koji je zaradio uzrečicu ‘Ne dao bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještava’, koji je pratio sve značajne afere, javljao se s poprišta prirodnih katastrofa, obljetnica pada Vukovara i Oluje, uskoro preuzima mikrofon žute boje. Branitelj, koji je na ratištima proveo mjesece braneći zemlju, gradeći karijeru reportera postao je kroz godine i jedno od najkredibilnijih osoba na medijskoj sceni. O njegovom radu govore i brojne nagrade koje je dobio. Izuzetno se veselimo novoj suradnji te smatramo kako će naši gledatelji biti oduševljeni što će gospodina Jarka moći pratiti na RTL-u. O konkretnim projektima na kojima će gospodin Jarak raditi, javnost ćemo obavijestiti na vrijeme”, javili su s RTL-a.