Top lista

Najpopularniji naslovi na Netflixu: Na broju jedan iznenađujuće se našla ova komedija

P. N.

Foto Netflix

Foto Netflix

Toliko hvaljeni "The Irishman" se našao tek na petom mjestu. Netflix je kraj godine obilježio otkrićem podataka o tome što se najviše gledalo na njihovoj platformi. Pomalo iznenađujuće, najuspješniji naslov 2019. godine bila je komedija Adama Sandlera i Jennifer Aniston – “Murder Mystery”. 


U prva tri dana otkako je naslov došao na platformu, pogledalo ga je 30,869,863 korisnika, piše The Hollywood Reporter. Na drugom i trećem mjestu hit naslova su serija “Stranger Things 3” i film “6 Underground” u kojem glavnu ulogu ima Ryan Reynolds. 


Na četvrtom je mjestu Disneyjev “The Incredibles 2” i ujedno prvi naslov koji nije Netflixov. Peto je mjesto zauzeo “The Irishman” Martina Scorsesea. Nova fantasy serija “The Witcher” Henryja Cavilla našla se na šestom mjestu što je poprilično impresivno obzirom da je na Netflix stigla prije desetak dana. 
Popularnost serija i filmova nije mjerena zbrojem korisničkih računa koji su u cijelosti pogledali sadržaj. Umjesto toga, popularnost je mjerena brojem računa koji su gledali minimalno dvije minute odabranog naslova u prvih dvadeset i osam dana nakon dana prikazivanja.