Popularni serijal

Medicinskoj drami se ne nazire kraj: „Uvod u anatomiju“ dobiva još dvije sezone

Portal Novilist.hr

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

ABC je produžio trajanje serije "Uvod u anatomiju" s dosadašnjih petnaest sezona, na (za sada) njih sedamnaest. Ako smo mislili da je „Hitna služba“ u kojoj je glumio i naš Goran Višnjić najdugovječnija medicinska drama u televizijskoj povijesti – prevarili smo se.


„Uvod u anatomiju“ je trenutno na 15. sezoni, a portal VT prenosi da je odobreno snimanje još dviju sezona. Time će serija Shonde Rimes i ABC-ija preuzeti prvo mjesto „Hitnoj službi“ i otići u povijest kao za sada najdugotrajnija serija ove vrste.


Glavna zvijezda serije, Ellen Pompeo (Meredith Grey), nastavit će s glumom i u slijedeće dvije sezone.


VT prenosi da obožavatelji hit – serije imaju pomiješane reakcije oko novih nastavka. Ne čudi, obzirom da nam je serija do sada probudila apsolutno svaki osjećaj – od sreće i smijeha do suza i odustajanja od daljnjeg gledanja.
Po broju smrti glavnih likova može se mjeriti s „Igrom prijestolja“, a mnoge brutalne epizode obožavatelji još nisu oprostili.


U svakom slučaju, serija se na američkim malim ekranima pojavila kao sezonska zamjena na dan 27. ožujka 2005. godine. Pratila je tada popularne “Kućanice”, ali na kraju ih je potpuno nadmašila. 


Serija je do sada osvojila Zlatni globus i nagradu Emmy, a ocjena gledatelja na IMDB-u trenutno iznosi 7,5/10.