Nova emisija

Luka i prijatelji: Poznati voditelj i komičar ponovo u školskom programu HTV-a

P. N.

Bulić će pisati pjesme i skladati ih te igrom poticati djecu da istražuju, da sve što im je blisko i svakodnevno pogledaju iz drukčijega kuta, da se s njim zabavljaju i učeOd subote na Drugom programu Hrvatske televizije kreće nova emisija za djecu i mlade »Luka i prijatelji« koja će se reprizirati srijedom poslijepodne također na drugom. Emisiju priprema Produkcijski odjel za djecu i mlade Hrvatske radiotelevizije, a voditelj je Luka Bulić, komičar i voditelj koji je na HTV-u i počeo svoju karijeru.


– Emisija Luka i prijatelji namijenjena je djeci od 6 do 12 godina iako vjerujemo da će, kao i sve kvalitetne emisije, prijeći dobne i žanrovske granice i da će je osim djece s radošću gledati i roditelji, ističe urednik emisije i vršitelj dužnosti rukovoditelja Produkcijskoga odjela za djecu i mlade Hrvatske radiotelevizije Anđelko Glibo. Emisija je nastala prema ideji vršiteljice dužnosti glavnoga urednika Drugoga programa Hrvatske televizije Jasne Burić.


Luka Bulić će sam pisati pjesme i skladati ih te igrom poticati djecu da istražuju, da sve što im je blisko i svakodnevno pogledaju iz drukčijega kuta, da se s njim zabavljaju i uče. U emisiji će doći do izražaja svi Lukini talenti: voditeljski, glumački, zabavljački i kantautorski.
– Nadamo se da će se emisija djeci svidjeti, da će je zavoljeti i da će postati Lukini prijatelji, poručuje urednik emisije Anđelko Glibo.