Hit serija

Kompozitor uvodne pjesme izazvao pomutnju među obožavateljima: Završavaju li kultni Simpsoni?

P. N.

Foto Reuters

Foto Reuters

Mislio je i da će serija biti otkazana nakon tri epizode.Kompozitor Danny Elfman uzrokovao je pravu pomutnju u javnosti tvrdeći da bi legendarni “Simpsoni” mogli uskoro završiti. Srećom, ubrzo ga je demantirao izvršni producent genijalne animirane serije, prenosi Page Six.


“Pa, od onog što čujem, završava”, kazao je Elfman, autor naslovne pjesme za animiranu seriju iz 1989. godine. “Ne znam to kao činjenicu, ali čujem da je serija u svojoj finalnoj godini”, kazao je za Joe.ie. 


“Sretni smo što ovaj članak nije točan”, objavio je Al Jean, izvršni producent serije na svom Twitter profilu. 
“Ay caramba! Hvala ti, čovječe. Nisam se niti usudio kliknuti kada sam vidio članak. Ne bi trebalo biti istina”, napisao je jedan oduševljeni obožavatelj. 


U veljači ove godine, “Simpsoni” su potpisali nevjerojatnu 31. i 32. sezonu čime su potvrdili status najdugovječnije emisije u “prime timeu” televizijske povijesti. Ugovor će zadržati seriju s rekordnih 713 epizoda u kojima ćemo gledati pustolovine poznate ekipe – Homera, Marge, Maggie, Lise i Barta.


U intervjuu, Elfman kaže da je bio iznenađen uspjehom serije.


“Sve što mogu reći je da sam šokiran i zadivljen što je to toliko trajalo. Dakle, morate shvatiti kad sam potpisao emisiju i napisao ovu ludu skladbu, očekivao sam da je nitko neće čuti jer zaista nisam mislio da serija ima šansu”, kazao je.


Mislio je i da će serija biti otkazana nakon tri epizode. “Dakle, vjerujte mi, to je jedno od zaista velikih iznenađenja u mom životu”, zaključio je kompozitor.