Voditeljica i urednica

Ivana Paradžiković potvrdila da napušta emisiju “Provjereno” i Novu TV

Portal Novi list

Ivana Paradžiković / Foto Davor Kovačević

Ivana Paradžiković / Foto Davor Kovačević

Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za promjene i za moje nove profesionalne izazove, poručila je ParadžikovićVoditeljica i urednica Ivana Paradžiković danas je potvrdila da napušta Novu TV i emisiju “Provjereno”, čiji je zaštitni znak. Paradžiković već tri tjedna nije vodila ovu emisiju, nakon čega su krenula nagađanja da odlazi s Nove TV.


“Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za promjene i za moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali”, izjavila je Ivana Paradžiković.


Nova TV morat će ju zamijeniti s dva čovjeka. Umjesto Paradžiković voditeljsku palicu preuzima Ema Branica, do će funkciju urednika obnašati Mato Barišić.
“Ivani zahvaljujemo na predanom radu ovih 15 godina i ponosni smo na zajedničke uspjehe i nagrade. Želimo joj sve najbolje.


‘Provjereno’, kao jedan od najjačih aduta Nove TV, nastavlja dalje istim tempom, pod vodstvom dugogodišnjeg reportera Mate Barišića i s reporterkom Emom Branicom u voditeljskoj ulozi”, izjavila je direktorica informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.


Ivana Paradžiković od samog je početka dio tima emisije “Provjereno”, isprva kao novinarka, da bi 2009. godine postala i voditeljica, a onda godinu kasnije i urednica.


Emisija je tijekom godina njezinog vođenja i uređivanja dobila brojne nagrade i priznanja.