Nova uvodna špica

Extravagant: Jedna od najdugovječnijih lifestyle emisija u Hrvatskoj ulazi u 17. sezonu emitiranja

S.M.

Foto: Iva Znaor

Foto: Iva Znaor

Ovu sezonu svakako će obilježiti nova uvodna špica snimljena u Frankopanskom kaštelu Grada Grobnika

Extravagant, jedna od najdugovječnijih lifestyle emisija, kreće u 17. sezonu emitiranja. Teme poput mode, ljepote, zdravlja, uređenja interijera, ali i putovanja te gastro užitaka, kao i brojni intervjui s poznatim osobama, svake nedjelje ulaze u domove gledatelja putem emitiranja na istoimenom portalu www.extravagant.com.hr, live na Facebook stranici Extravagant te na riječkoj regionalnoj televiziji, Kanalu Ri.


Foto: Iva Znaor


Ovu sezonu svakako će obilježiti nova uvodna špica snimljena u Frankopanskom kaštelu Grada Grobnika. Iza kamere i u montaži našao se Željko Jurešić, a cijela ideja snimanja u Grobničkom kaštelu proizašla je iz rubrike #domajenajljepše koja promovira ljepote Hrvatske. Riječ je o najgledanijoj rubrici Extravaganta u kojoj ćemo uživati i u narednim mjesecima.


Foto: Iva Znaor


Nova sezona započinje 11. listopada 2020. godine, a kako doznajemo, donosi brojne zanimljive teme. Prva gošća rubrike Lady Boss je dizajnerica Aleksandra Dojčinović. U intervjuu tjedna gostuje Maja Šuput.


Kao Extravagant Couple pojavit će se pročelnik Odjela gradske uprave za kulturu Ivan Šarar i njegova supruga Frida, poznata pjesnikinja i spisateljica, dok će jedan pravi jesenski recept u rubrici Extravagant Chef skuhati blogerica Hana Kalac.


Foto: Iva Znaor


Rubrika #domajenajljepše vodi nas u Marčanu, a sve je to samo dio onoga što nas očekuje u nedjelju, 11. listopada, u 20:10 sati na www.extravagant.com.hr, live na Facebook stranici Extravaganta te istovremeno na Kanalu Ri.


Extravagant i ove sezone u vaše domove donosi samo lijepe teme, uz puno mode, ljepote i zanimljivih razgovora.