Novo okupljanje

‘DOGAĐA SE’ Neprežaljeni “Prijatelji” se nakon 16 godina opet vraćaju na male ekrane

HinaObožavatelji kultne serije »Prijatelji« mjesecima su čekali na znak da su glasine o povratku njujorške ekipe na male ekrane točne, da bi im to u subotu potvrdili sami glumci na društvenim mrežema rečenicom: »Događa se«.


Obožavana glumačka ekipa »Prijatelja«, Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer i Lisa Kudrow na svojim su Instagram profilima objavili da se nakon 16 godina vraćaju na male ekrane i to epizodom »The One Where They Got Back Together» (Ona u kojoj se ponovno okupljaju), što je potvrdio i HBO.


Matt LeBlanc je u stilu Joeyja Tribbianija podijelio fotografiju glumačke ekipe nekad popularne humoristične serije M *A* S* H ?s istom porukom.
HBO potvrdio je da će se epizoda (specijal) serije emitirati na njihovoj novoj platformi HBO Max. Na ponovno okupljanje vraća se svih 6 prijatelja, a premijera epizode bit će u svibnju.


Uz specijal, pretplatnici će također moći gledati svih 236 epizoda serije nagrađivane nagradom Emmy.


Kultna serija snimana je od 1994. do 2004. i dan danas je omiljena diljem svijeta.


Specijal će režirati Ben Winston zajedno s izvršnim producentima »Prijatelja» Kevinom Brightom, Martom Kauffmanom i Davidom Craneom, potvrdio je Variety.