Omiljeni sitcom

“Događa se”: Je li ova konačna potvrda da se vraćaju legendarni “Prijatelji”?

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Fotkom čitave ekipe, svi su glumci kraj objave napisali: "Događa se."Glumačka postava serije “Prijatelji” je najavila da se ponovno okupljaju šesnaest godina nakon posljednje epizode, prenosi LADBible. Potvrđujući informaciju, David Schwimmer (Ross Geller), Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Jennifer Aniston (Rachel Green) i Matthew Perry (Chandler Bing), podijelili su na društvenim mrežama indentičnu objavu.


Fotkom čitave ekipe, svi su glumci kraj objave napisali: “Događa se.”


I opet, nemamo pojma što se točno događa. 


Variety piše da će se ekipa sastati za ekskluzivni specijal na HBO Max-u, nadolazećoj platformi kompanije  WarnerMedia Entertainment. Vjeruje se i da će HBO Max uzeti prava na svih 236 epizoda originalne serije. 
Matt LeBlanc je zajedničkoj objavi “prijatelja”, pristupio malo drugačije. Umjesto fotke koju su svi objavili, on je pak na svoj Instagram profil stavio jednu sitcoma “M*A*S*H“. Upravo je u toj nagrađivanoj seriji glumio Elliot Gould kojeg se možda sjećate kao oca Rossa i Monice Geller.  


Sve je krenulo neobičnom porukom Perryja koji je na svom Twitter profilu napisao da “stižu velike vijesti” početkom ovog mjeseca.Obožavatelji su (naravno) bili nervozni jer nisu imali pojma o kakvoj se vijesti radi. Tražili su tada odgovore koje nisu dobili, a sve je bilo poprilično misteriozno.Stoga je informacija da će se snimati poseban specijal za kojeg glumci neće imati niti scenarij, odlično prihvaćena na društvenim mrežama.