Malo previše?

Travis Barker ne skriva svoj fetiš: “Moja žena ima anđeoska stopala”

L. S.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Slavni par nema dlake na jeziku kada je u pitanju njihov ljubavni odnosTravis Barker i Kourtney Kardashian Barker par su koji ništa ne skriva od javnosti, te si nerijetko iskazuju ljubav i afekciju na svakojake načine. Tako primjerice čitav svijet zna da bubnjar ima fetiš na stopala, no s ovom slikom i opisom ispod nje, fanovima je čini se njihova otvorenost malo i zasmetala.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli travisbarker (@travisbarker)Naime, Kourtney i Travis imaju zasebne brendove, a nedavno je Kourtney na svom Instagram profilu objavila suradnju s muževom kompanijom Barker Wellness promovirajući ulje za kožu, soli za kupke i slično.
Travis je potom njene slike objavio na svom profilu, a svima je zajednička jedna star – njena stopala. U opisu je napisao: “Moja žena ima anđeoska stopala”, na što su mnogi fanovi reagirali s rezervom. “Nije me briga, nisam pitala za ovo”, “Tvoj fetiš na stopala je svačiji problem”, “Makni to odavde”, bili su samo neki od komentara iz kojih je očigledno da to nije sadržaj koji fanovi žele ili vole gledati na njegovom profilu.


Mnogi su smatrali kako je to ipak privatna stvar koju bi par trebao držati u privatnosti, no Kourtney i Travis ne mare previše o tome što im netko ima za reći, te su veoma otvoreni oko svoje veze, i očito, ostalih navika.