okrutna priroda

Tom Hardy sudjeluje u novom projektu: Najavljen dokumentarni serijal “Predatori”

A. P.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Ovo je prva suradnja Netflixa i Sky NatureaTom Hardy ne prestaje iznenađivati svojim raznim projektima. U najnovijem projektu, Hardy bi trebao pripovijedati u prirodoslovnoj seriji za Sky Nature pod nazivom “Predatori“.


Dokumentarac bi premijeru trebao imati u prosincu, a serija će pratiti pet vrhunskih predatora dok se bore za preživljavanje u nekim od najizazovnijih okruženja na svijetu, a to su: polarni medvjedi u Kanadi, divlji psi u Zimbabveu, pume u Čileu, lavovi u Bocvani, smeđi medvjedi u Rusiji i gepardi u Tanzaniji.

 


Koristeći “vrhunsku” tehnologiju, serija će pratiti predatore u kritičnim trenucima njihovih života dok pokušavaju “osigurati buduću generaciju”.


Poppy Dixon, direktorica dokumentarnih filmova za Sky je rekla: “Ova serija slavi neke od najuzbudljivijih i najdojmljivijih životinja na Zemlji, dok istovremeno prepoznaje utjecaj klimatskih promjena na njihove živote i staništa. Veliko je zadovoljstvo surađivati s s jednim od najdarovitijih i najuglednijih talenata iz Velike Britanije, a koji ima strast prema ekološkim ciljevima.”


Ovaj dokumentarni serijal suradnja je Sky Naturea s Netflixom, a seriju su producirali True to Nature i Sky Studios u suradnji s Netflixom, prenosi Advanced Television.