"Što je svijet bez ljubavi"

The Bastardz i Marijo Huljev u dinamičnom remixu kojeg potpisuje D3

S.M.

Foto: PR

Foto: PR

"Da Huljevu date da pjeva telefonski imenik, i to bi zvučalo fantastično", kaže Davor Daga DevčićThe Bastardz su odličnom suradnjom s Marijem Huljevom u pjesmi “Što je svijet bez ljubavi” sa stilom započeli slavlje povodom trideset godina postojanja benda i dvadeset i pet godina od objave prvog, sada već kultnog singla “Tvoja ljubav”.


Groovy poslastica “Što je svijet bez ljubavi” već tjednima dominira radijskim eterom i slušatelje mami na ples, a nova doza ritma stiže u dinamičnom remixu koji potpisuje D3 (Davor Daga Devčić).


Davor Daga Devčić već je po drugi put remixirao popularne Bastardze, prvi put pjesmu “Pola tebi pola meni”,  a sada je na red stigla i “Što je svijet bez ljubavi”:
“Ovaj sam put opet imao dvostruku inspiraciju: kvalitetan autorski rad Jexa i fenomenalan Marijev vokal. Da Huljevu date da pjeva telefonski imenik, i to bi zvučalo fantastično, a kamoli ovakva pjesma.


Ubrzao sam i stavio u svoj standardni D3 funk ‘n’ soul stil primijenivši stari dobri trik: pojačao sam najviši Marijev glas da pjesma dobije na dinamici a refren na jačini.”, tajnu formulu remixa otkrio je D3.