Midnights

Taylor Swift najavila novi singl s nadolazećeg albuma

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Deseti studijski album popularne pjevačice izlazi idući mjesecNovi album Taylor Swift bit će objavljen 21. listopada, a Taylor se ovih dana posvetila otkrivanju malih detalja što možemo očekivati na novom albumu.


Tako je u ponoć na društvenim mrežama najavila još jednu pjesmu pod nazivom “Maroon“, koja dolazi nakon što su već predstavljene pjesme “Midnight Rain”, “Question…?”, “Vigilante Shift” i “Mastermind”.


“Midnights” je njezin deseti studijski album, a prvi nakon njenog uspješnog albuma “Evermore” iz 2020.


@taylorswift Episode 5 is here! 🌌 #TSmidnighTS #SwiftTok #MidnightsMayhemWithMe ♬ Midnights Mayhem episode 5 – Taylor Swift“Midnights” će biti objavljen u četiri odvojena vinil izdanja u boji. A dostupan će biti i satni mehanizam koji, kada skupite i spojite sve ploče, će se pretvoriti u funkcionalni sat. Njezina službena web-stranica nudi set od četiri drvene police od orahovine koji sadrži dvije drvene kazaljke na kojima mjedenom tintom piše “Taylor Swift”, kako bi vinile pretvorili u funkcionalni sat, i to po cijeni od 49 dolara.


Kako je objasnila Taylor, ovaj album je “zbirka glazbe napisane usred noći i putovanje kroz užase i lijepe snove”, piše Billboard.