We Love Sound

Svjetska techno zvijezda Sonja Moonear stiže u Zagreb

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Uz Sonju će na otvaranju We Love Sound clubbing sezone nastupiti domaći izvođači i predstavnici riječke elektroničke sceneSvjetska techno zvijezda Sonja Moonear u zagrebačkoj će Hali u petak, 29. listopada od 16 do ponoći otvoriti zimsku sezonu događanja We Love Sound. Prvi je to u nizu događaja koji će biti održani uz poštovanje epidemioloških preporuka za događaje u zatvorenom, uz obavezno predočenje EU COVID-certifikata ili negativnog testa.


Sonja Moonear producentica je i DJ-ica iz Ženeve, čiji setovi odražavaju iskustvo, kreativnost i strastveno kolekcionarstvo gramofonskih ploča. Karizmatičnu su umjetnicu hrvatski fanovi imali prilike čuti na Sonus festivalu gdje je uvijek imala čast nastupiti na partyju zatvaranja. Sonja je osnivačica glazbene izdavačke kuće Ruta5 te je dosad pokazala vrsno producentsko znanje izdanjima na etiketama kao što su Karat i Perlon. Dosad je nastupila na svim eminentnim festivalima i klubovima diljem svijeta, od Kanade do Ibize, Azije i Južne Amerike, a zagrebački fanovi je pamte po nezaboravnim setovima na We Love Sound Open Air festivalu.


Uz Sonju će na otvaranju We Love Sound clubbing sezone nastupiti domaći izvođači i predstavnici riječke elektroničke scene – Bronski, Ani. i Herya.
Hala i We Love Sound proljetos su predstavili suradnju koja sada i počinje. Unutarnji prostor ima 1800 četvornih metara, a visine je 7 metara. Ima izvrstan sistem ventilacije i opremljena je jednim od najboljih sound sistema u državi. We Love Sound nedavno je završio četvrto izdanje We Love Sound Open Aira, a zimska sezona donosi mjesečna gostovanja svjetskih DJ-zvijezda.


– Na našu veliku radost, u Zagreb ove jeseni donosimo program koji će zasigurno podići ljestvicu kada je kvaliteta glazbenih sadržaja u pitanju. Posebnu pažnju u Hali posvetili smo kvaliteti zvuka kako bi posjetitelji prvi put u Zagrebu u unutarnjem prostoru mogli uživati u glazbi na novoj, puno kvalitetnijoj razini, istaknuo je osnivač We Love Sounda Dalibor Oliver Zjačić.


Ulaznice za nastup Sonje Moonear moguće je kupiti na web-stranici www.we-love-sound.com ili u sustavu Entrio.hr, a testiranje na COVID-19 bit će omogućeno na ulazu u Halu.