Glazbena nagrada

Sutra objava nominacija za 28. Porin: Prijavljeno čak 214 albuma

Foto: Promo

Foto: Promo

A koga je sve struka odlučila nagraditi nominacijama, saznat ćemo u četvrtakTko su nominirani za najvažniju glazbenu nagradu u Hrvatskoj – Porin, saznat ćemo sutra u 18 sati na YouTube kanalu Porina, ovaj put bez standardnog druženja kolega glazbenika i novinara, putem online streama.


Organizatori glazbene nagrade Porin iskreno se nadaju da će dodjelu Porina ove godine organizirati kao i svih prethodnih godina, uživo i s publikom. »No dok ne saznamo kako, kada i gdje ćemo uručivati najvažnije glazbene statue u Hrvatskoj, ispred nas su uzbudljive nominacije ovaj četvrtak u 18. I ove godine je bilo jako puno prijava i zadatak nije bio jednostavan.


Primjerice, prijavljeno je čak 214 albuma, od toga njih 99 za kategoriju Album godine, a 299 skladbi prijavljeno je za Pjesmu godine. Imali smo i 75 prijava za kategoriju Novi izvođač.
A koga je sve struka odlučila nagraditi nominacijama, saznat ćemo u četvrtak«, izjavila je glavna tajnica Porina Ivana Martinac, dok je Davor Drezga, izvršni direktor nagrade Porin, dodao: »Nominacije ćete moći pratiti, osim putem YouTube kanala Porina, i na: Gloria.hr, Večernji.hr, 24sata, Jutarnji.hr, Novilist.hr, Dalmacijadanas.hr, Glasistre.hr, Sound-report.com i Sounguardian.com.


Hvala kolegama iz medija na podršci u ova »online« vremena«