Kao da smo opet u 2004. godini

Što to (opet) mute Jennifer Lopez i Ben Affleck? Ekipa na Twitteru ima hrpu komentara

S.M.

Lopez i Affleck 2003. godine, Foto: REUTERS

Lopez i Affleck 2003. godine, Foto: REUTERS

Nekada su bili na korak do oltara, a sada su (navodno) samo prijatelji.Jennifer Lopez i Ben Affleck 2002. godine dobili su nadimak “Bennifer” nakon što se doznalo da su zaručeni. Da je veza na iglama postalo je jasno godinu dana kasnije kada su odgodili svoje vjenčanje, a par je romantičnu vezu na kraju prekinuo 2004. godine.


Sada smo u 2021. godini, ali “Bennifer” je glavna tema na Twitteru nakon što su zajedno viđeni u vozilu na putu prema aerodromu u Montani. Pjevačica je sjedila na suvozačevom mjestu dok je glumac upravljao vozilom. Kada su sletjeli u Los Angeles, držali su se za ruke sve dok nisu sjeli u drugi auto.


Izvor za Page Six kaže da je par zajedno bio na tulumu u Montani, a dok neki tvrde da su Jen i Ben već godinama prijatelji, neki se pitaju je li posrijedi nešto više.
Nakon prekida s Alexom Rodriguezom, Jennifer Lopez je često viđana u društvu bivšeg dečka. “Oni su prijatelji. Nikada to nisu prestali biti”, kazao je jedan od bliskih izvora nakon što je Affleck nebrojeno puta uhvaćen kako napušta losanđelesku vilu u vlasništvu Jennifer Lopez.


I tako je “Bennifer” ponovno počeo puniti novinarske stupce, a ovoga puta se uključila i ekipa na Twitteru koja ima mnoštvo komentara na temu.


“Ne prihvaćam povratak traperica niskoga struka, ali prihvaćam ‘Bennifer'”, stoji u jednom od komentara.Neki su zaključili da se priroda i svijet vraćaju u svoje originalno stanje prije Trumpove administracije, a neki su komentirali i da je potreban još samo Usherov hit pa da se svi vratimo u 2004. godinu.