“PETORKA”

Stigla serija za obožavatelje Harlana Cobena: Rade Šerbedžija kao serijski ubojica Jakob

Foto: PR

Foto: PR

Riječ je o prvoj seriji koju poznati američki pisac potpisuje kao kreator.Britanska kriminalistička serija “Petorka” (Harlan Coben’s: The Five) idealna je za sve ljubitelje poznatog Harlana Cobena, nagrađivanog američkog pisca čiji su trileri prepuni obrata i nerazjašnjenih misterija iz prošlosti. “Petorka” je prva serija koju Coben potpisuje kao kreator, a na streaming servisu Pickbox NOW od danas će biti dostupno svih deset epizoda.


Dvadeset godina nakon nestanka petogodišnjeg dječaka Jesseja, njegov se DNK pojavljuje na novom mjestu zločina. Nakon ove šokantne vijesti, Jessejev brat Mark (Tom Cullen) ponovno se okuplja sa svojim prijateljima iz djetinjstva Dannyjem (O. T. Fagbenle), Sladeom (Lee Ingleby) i Pru (Sarah Solemani), koji su bili s Jessejem tada kad je nestao.


Serijski ubojica Jakob Marosi (Rade Šerbedžija) tvrdio je da je ubio Jesseja, a Jessejeva obitelj odustala je od svake nade da će ga ikad pronaći živog. No, dvadeset godina poslije, detektiv Kenwood dolazi na mjesto ubojstva prostitutke Annie, a forenzička analiza DNK dokaza pokazuje Jessejev DNK. Zamršena mreža tajni i šokantnih obrata počinje se otkrivati, a četvero prijatelja iz djetinjstva ponovno se ujedinjuje kako bi pronašlo nestalog dječaka.
Na čelu s Tomom Cullenom (Downton Abbey) u ulozi Marka, britanska miniserija “Petorka” ima fenomenalnu glumačku postavu u kojoj se u ulozi serijskog ubojice našao naš slavni Rade Šerbedžija. U ostalim ulogama su O. T. Fagbenle kao Markov prijatelj i detektiv Danny Kenwood, Lee Ingleby kao Slade i Sarah Solemani kao Pru.