Unleashed

Stiže novi hit? Marvelova zvijezda Dave Bautista u pregovorima s Netflixom

A. P.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

U filmu će Bautista glumiti policajca koji radi s partnerom - psom tragačemČini se kako je zvijezda filmova ‘Čuvari galaksije’ i ‘Dina’ Dave Bautista na putu da osigura novi projekt. Naime, Bautista bi trebao glumiti i producirati novi kriminalistički film za Netflix.


Hrvač koji je postao glumac u pregovorima je za rad na projektu pod nazivom ‘Unleashed‘.


Jeff Tosmic, koji je režirao komediju ‘TAG‘, režirat će film dok scenaristi Jim i Brian Kehoe pišu scenarij.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Super Duper Fly (@davebautista)

U filmu će Bautista glumiti policajca koji radi s partnerom – psom tragačem po imenu Boomer. Nažalost, pas umire na poslu i Bautistin lik obećaje kako više nikada neće raditi s drugim psom. Ali onda dobije novog partnera, psića Zeusa.


U prethodnom intervjuu glumac je nagovijestio da bi nadolazeći ‘Guardians of the Galaxy vol 3’ mogao biti posljednji put da glumi lik Draxa.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Super Duper Fly (@davebautista)“Neko se vrijeme razgovaralo o filmu o Draxu i Mantis. To je zapravo bila ideja Jamesa Gunna. On je stvarno želio snimiti film o Draxu i Mantis. Rekao mi je to i mislio sam da je to tako briljantna ideja , ali nisam čuo za nikakav nastavak iz studija”, izjavio je.


Osim trećeg filma ‘Čuvara galaksije’, Bautista je također glumio u filmu ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’, koji će također doći na Netflix, budući da je streaming div kupio prava na franšizu i planira napraviti više nastavaka, piše Digital Spy.